Het team

Felix van Litsenburg

Felix van Litsenburg voert Wetzoek aan. Hij gelooft dat je het beste leert door te doen: de Open Data van het Nederlandse recht leek de beste manier om over NLP te leren. Deze hobby liep al snel uit de hand en werd Wetzoek. Hij is de man achter de meeste dingen die je hier op Wetzoek ziet.

Hij heeft als strategy consultant en voor startups gewerkt. Felix studeerde Filosofie, Politiek, en Economie aan Oxford en voltooide een Masters in Economie aan de London School of Economics. Zijn persoonlijke website is hier, of bezoek zijn LinkedIn.

Branden Chan

Verdere informatie volgt.

Elena Stein

Elena werkt momenteel als Data Scientist bij een Berlijnse startup. Ze werkt graag aan NLP-projecten en als Nederlandse is ze enthousiast om mee te doen aan het bouwen van een tool om het Nederlands recht toegankelijker te maken. Haar vorige NLP project was een tekst-naar-emoji vertaler om kinderen met dyslexie te helpen (bekijk het hier). Voordat Elena naar Berlijn kwam, werkte ze bij een bank in Londen. Ze studeerde Material Science and Engineering aan het Imperial College in Londen. Bekijk haar LinkedIn hier.

Julia van Litsenburg

Verdere informatie volgt.